Avaliações de Milano Enschede

Avaliações recentes

5.0
Gerrit
25 setembro 2022

Alles paletie weer heerlijk gegeten sjappo!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Frank
23 setembro 2022

Heerlijk eten.

Muahh
22 setembro 2022

Heerlijk zoals altijd.

Jenny
18 setembro 2022
Jort Wijnmaalen
11 setembro 2022
Jenny
9 setembro 2022
Björn Schuurmans
7 setembro 2022

Heerlijk eten. Iets aan de prijzige kant voor bezorging, maar de kwaliteit maakt het meer dan goed!

Gerrit
3 setembro 2022

Altijd goed sjappo heerlijk gegeten weer!!

Onbekend
29 agosto 2022

Goed eten altijd optijd en dan alsnog is het eten warm

j h jager
25 agosto 2022

Lekker eten en binnen de tijd

Raymond Schrave
21 agosto 2022
Jenny
21 agosto 2022

Wederom heerlijk gesmaakt

Gerrit
18 agosto 2022

Heerlijk gegeten weer sjappo!!

Amber Te kolstee
7 agosto 2022

Helaas de sausjes en drinken verkeerd. Voor de rest lekker eten ! Zou hier Zeker nog een keer een bestelling willen plaatsen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Michel
6 agosto 2022
Miriam
6 agosto 2022

Super snel en super, super lekker! Totaal verslaafd aan hun lasagne. Milano is met zekerheid mijn favoriete takeout.

Peter Peters
4 agosto 2022

Als altijd weer een heerlijke maaltijd en op tijd bezorgd. Deze keer zat er een heerlijke verrassing bij, namelijk broodjes met kruidenboter.

Gerrit
2 agosto 2022
Frerichs
31 julho 2022

Super lekker gegeten, pasta en voorgerecht gehad. Vriendelijke bezorger en heel snel bezorgd. Hier gaan wij vaker bestellen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bos
25 julho 2022

Ik had een T- bone besteld en jammer genoeg was deze erg dun en doorgebakken terwijl ik medium wou, na 1 telefoontje hebben ze mij een nieuwe gebracht inclusief patat en groente, en deze was perfect ! Goede service!

Johan
15 julho 2022

Altijd optijd of eerder bezorgd van het bestelde product en wel heel belangrijk het eten is altijd heerlijk

J
14 julho 2022

Warm, lekker, snel bezorgd goed restaurant kwaliteit eten!!

Gerrit
13 julho 2022

Heerlijk weer gegeten voor herhaling vatbaar sjappo groetjes gerrit!!!

J
11 julho 2022
B
2 julho 2022
E. Bornebroek
1 julho 2022

Normaal bestelde we altijd via thuisbezorgd en was het binnen de geschatte levertijd in huis. Nu rechtstreeks besteld. Het zou rond 18.40 uur bezorgd worden, om 18.39 kreeg ik de mail dat de bezorger onderweg was. Helaas werd het pas rond 19.10 bezorgd. De kwaliteit van het eten was ook minder dan dat we gewend waren. Het was niet zo heel warm meer en de t-bone steak en entrecote waren qua gaarheid beide te gaar. Terwijl er rare en medium hadden besteld. Ik weet niet of klanten die via thuisbezorgd bestellen voorgaan of niet maar het was wel apart dat het nu zo anders was als de andere keren.

Patrick hessels
25 junho 2022

Voor de eerste keer besteld, eten was opzicht prima, alleen zowel de spearibs als varkenshaas brie ham, waren gigantisch zout, zal hier niet snel weer wat bestellen,

Jenny V
25 junho 2022

Wederom heerlijk gesmaakt 👍🏻

Richard Nandpersad
25 junho 2022

2 gerechten besteld, de kip was perfect en veel! Varkenshaas was best karig, maar behalve dat, zoo veeel zout. Gewoon bijna niet te eten. Heb de hele avond water moeten drinken van de dorst door het zout. Ben ik niet van jullie gewend. Echt een domper.

Gerrit
21 junho 2022

Alles paletie weer groetjes!!

ME
21 junho 2022

Milano is altijd goed, alleen alweer een patat en salade vergeten die wel bij het menu zaten …

Gerrit
16 junho 2022

Heerlijk weer gegeten, altijd goed groetjes!!

Onur
13 junho 2022

Super goede restaurant perfect voor berijden en lekker aanrader

Mark
13 junho 2022

Hot spareribs voor bezorging, topkwaliteit voor afhaal.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Johan
12 junho 2022

Was weer heerlijk en snel

Johan
8 junho 2022

Altijd goed eten bezorgen altijd sneller dan wordt verteld

Gerrit
1 junho 2022

Heerlijk weer gegeten altijd goed sjappo!!

D Hulsteijn
29 maio 2022

De pepersaus was te scherp was niet te eten. Vorige keren was deze geweldig. De rest was zo als altijd helemaal super.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rose
26 maio 2022

Al 2x wat aan de koude kant door lange bezorging terwijl ik 5 minuutjes verderop woon. Smaak was wel goed!

Rose
24 maio 2022

Pasta was aan de koude kant. De vorige keer was het goed heet en deze keer viel dat wat tegen. Verder wel een goede smaak!

Jenny V
22 maio 2022
J
21 maio 2022
Kelly Naomi
20 maio 2022

Het bakje met de creamy mushrooms wat niet goed dicht gedaan waardoor de saus bovenop de deksel was gekomen en het zakje er boven helemaal onder de saus zat. Enige min puntje! Verder was het heerlijk.

Anoniem
17 maio 2022

Lekkere burger. Snelle bezorging en vriendelijke bezorger zeker voor herhaling vatbaar

Anoniem
14 maio 2022
Dennis
12 maio 2022

Prima eten, bestel er nog wel een keer.

Ruwe
8 maio 2022
Anoniem
8 maio 2022
D
5 maio 2022
Gerrit
4 maio 2022

Altijd goed sjappo heerlijk gegeten!!

Ht
3 maio 2022
Charlotte
3 maio 2022
Grashuis
2 maio 2022
Mieke Teesink
2 maio 2022

Groente en voorgerecht was goed warm maar het vlees en de frier waren lauw erg jammer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerard
27 abril 2022

Langer dan 90 minuten moeten wachten op bezorgen van lasagne Eten was koud de papieren zak was helemaal doorgelekt misschien kwam het daardoor

Gerrit
27 abril 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten weer, en vriendelijke bezorging groetjes!!

Gerrit
22 abril 2022

Heerlijk gegeten weer sjappo, varkenshaas geweldig alles goed groetjes gerrit!!

Bart
22 abril 2022

Pasta Milano was weer heerlijk! Bezorgers ook altijd vriendelijk. Wel een beetje duur aan ‘t worden 🤷🏻‍♂️

Michel
16 abril 2022
John Perik
14 abril 2022
Jaimy
13 abril 2022

Het vlees was dit keer helaas te ver doorgegaard wat het gerecht helaas iets minder liet smaken. Hopelijk volgende keer weer beter, normaal echt superlekker mals vlees.

Mark Boers
10 abril 2022
De Vries
9 abril 2022
Gerrit
9 abril 2022

Heerlijk bedankt voor de extra sla sjappo

Anoniem
6 abril 2022

Altijd heerlijk eten!

Mark Boers
4 abril 2022

Erg lekkere pasta’s en goed warm geleverd

Johan
3 abril 2022

Was weer snel en goed (en probleem met bezorger naar ieders tevredenheid opgelost)dus tot de volgende lekkere maaltijd

Gerrit
2 abril 2022

Altijd goed sjappo heerlijk gegeten!!

Vincent Schoonderwoert
28 março 2022

2 uur en 15 min gewacht op mijn eten Hamburger was koud,

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J
25 março 2022
E.R
21 março 2022
Gerrit
18 março 2022

Was weer van ouds lekker vooral varkenshaas in roomsaus sjappo!!

Anouk
18 março 2022
Jacoub
14 março 2022
Gerrit
7 março 2022

Heerlijk weer gegeten sjappo!!

Gerrit
4 março 2022

Alles weer paletie heerlijk gegeten, zeer tevreden klant groetjes!!

Mark
2 março 2022

Eten was erg lekker en goed warm. snel bezorgd door een vriendelijke bezorger. Helaas was een van de bakjes met pasta iets los geraakt dus sommige verpakkingen waren niet helemaal meer schoon

Bogusia
1 março 2022
Kayleigh
27 fevereiro 2022

Helaas geen brood ontvangen bij de pasta. De rest van de bestelling was heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerrit
27 fevereiro 2022

Heerlijk weer, ook heerlijke roomsaus groetjes!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J
27 fevereiro 2022
Tonny Gouma
24 fevereiro 2022

Het eten was goed van smaak . Alleen het was half warm tot koud. Jammer .

Gerrit
20 fevereiro 2022

Altijd goed sjappo heerlijk gegeten voor herhaling vatbaar groetjes gerrit!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerrit
16 fevereiro 2022

Heerlijk weer gegeten voor herhaling vatbaar sjappo groetjes gerrit!!

Charlotte
15 fevereiro 2022
Bogusia
8 fevereiro 2022

Bezorging op tijd!

Huizinga
5 fevereiro 2022
Gerrit
28 janeiro 2022

Altijd goed sjappo heerlijk gegeten voor herhaling vatbaar groetjes gerrit

Myjer
27 janeiro 2022

Bestelling is kwartier voor bezorgtijd geannuleerd door stroomstoring. Kan gebeuren maar hadden het volgende keer graag eerder geweten door vaste pauzes

Maus
25 janeiro 2022

Pasta Milano! Zooo lekker💪🏼

Michel
24 janeiro 2022

Brood was vergeten bij bakje groenten

Chantal
23 janeiro 2022

De hamburgers waren helaas koud bij aflevering en de maaltijdsalade viel erg tegen. Bestond vooral uit “Kant en klare ijsbergsla”en veel olijven. Geen dressing oid. Al met al viel het tegen.

Richard
22 janeiro 2022

Alle gerechten waren top. De champignon roomsaus was geweldig. Helaas waren de frieten iets hard, maar nog goed te eten. Op en top van smaak, en bezorging precies op tijd. Enige nadeel: bestellen via uber eats is een drama! Daardoor €14,- aan korting misgelopen.

Gerrit
19 janeiro 2022

Altijd goed sjappo heerlijk gegeten voor herhaling vatbaar groetjes gerrit!!

Mark
16 janeiro 2022

Normaal altijd erg goed, bestel wel vaker bij jullie. Laatste tijd merk ik dat het steeds duurder wordt en deze keer was de bestelling ook 30e in onderweg, alles kwam koud en taai aan..

j h jager
12 janeiro 2022
Ahmadi
8 janeiro 2022

Ze hebben heerlijke pasta's Zijn altijd netjes op tijd

De Jong
7 janeiro 2022

Ondanks dat we erg lang op ons eten moesten wachten, was het eten echt heerlijk.

Jantje
6 janeiro 2022
Roy
3 janeiro 2022

Kwalitatief prima! Warm, op tijd, en lekker! Ik bestel er weer.

Gerrit
1 janeiro 2021

Heerlijk weer gegeten voor herhaling vatbaar groetjes gerrit!!

Jaimy
29 dezembro 2021

Ontzettend lekker gegeten. Geweldig stukje vlees, en de beste champignonssaus van Enschede

Marianne
26 dezembro 2021

Heerlijk gegeten!

Gerrit
26 dezembro 2021

Altijd goed sjappo heerlijk gegeten voor herhaling vatbaar groetjes gerrit!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tudor Nastase
22 dezembro 2021
Patrick
20 dezembro 2021

Alles was super. Voldoende. Tournedos perfect gebakken, alles was nog warm toen het aankwam. Top!

Albertine
19 dezembro 2021

De ossenhaas met pepersaus is echt heerlijk! Wij zijn fan!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerrit
19 dezembro 2021

Heerlijk weer gegeten zoals altijd goed sjappo voor herhaling vatbaar groetjes!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dhr pereboom
17 dezembro 2021

Het eten was uitstekend en op tijd en netjes thuis bezorgd voor ons perfect

Sanne
13 dezembro 2021

De ossehaas is zooooo lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerrit
5 dezembro 2021

Heerlijk gegeten voor herhaling vatbaar groetjes gerrit!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Robin
4 dezembro 2021

De bezorging was er precies om 19:00 uur, echt top! Het eten was minder deze keer, helemaal niet gewend van Milano. De hamburger was niet warm, de patat was koud en slap en de ossenhaas moest medium maar was well done en lag in een plas met bloed. Echt jammer en zonde van de 50 euro die het gekost heeft.

Sonja Brouwer
3 dezembro 2021

Helemaal geen opmerkingen aanmerkingen. Het eten was erg lekker en de bezorging was keurig op tijd!

Charlot
1 dezembro 2021

Top! Ik bestel hier graag mijn eten. Altijd even lekker wat je ook kiest, bezorging is altijd op tijd.

Gerrit
24 novembro 2021

Altijd goed sjappo heerlijk gegeten voor herhaling vatbaar groetjes!!

Cindy
22 novembro 2021

Het was heerlijk! Lekker vers, grote portie en mooi op tijd bezorgd

R
21 novembro 2021

Heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kelly Naomi
21 novembro 2021

We hadden (rare/medium rare) varkenshaas in champignon roomsaus met rijst. Er zaten nog groenten bij en salade. Het was echt heerlijk! Echt heel erg van genoten.

Aleksandra
18 novembro 2021

Heerlijke pasta! Goed gekruid, warm en een vriendelijke bezorger

Saskia Baas
15 novembro 2021

Altijd fijn!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Michel
14 novembro 2021
Elsbeth
12 novembro 2021

Heerlijk eten! Supergoede pasta's en vlees/vis gerechten! Echt van genoten en voor herhaling vatbaar!

Ak
12 novembro 2021

Eerste keer besteld. Echt goed eten!!

Gerrit
12 novembro 2021

Altijd goed sjappo heerlijk gegeten voor herhaling vatbaar groetjes!!

Saskia Baas
8 novembro 2021

Wij zijn zeer tevreden. Verbeterpunt: de gerechten mogen wel warmer zijn. Ook de bezorgtijd mag beter opgelet worden. Gisteren bestelling gedaan voor 19.45u en al bezorgd om 18.45! Wat als wij niet thuis waren geweest op dat moment?

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerrit
5 novembro 2021

Altijd goed sjappo heerlijk gegeten weer voor herhaling vatbaar groetjes gerrit!!

Bob
3 novembro 2021
L.jongsma
31 outubro 2021
Jaimy
30 outubro 2021

Ontzettend lekker gegeten!

Janneke
30 outubro 2021
Steentje
27 outubro 2021

Altijd lekker en altijd goede kwaliteit.

Chen
26 outubro 2021

Altijd goed nooit iets te klagen gehad

Linders
25 outubro 2021

Eten was prima maar bezorging was te laat. Ruim tien minuten lijkt niet veel maar aangezien wij erg strak in de pauzes gepland staan betekende dit dat we nog maar 20 minuten over hadden voor het eten. Het vergeten blikje cola werd overigens keurig nabezorgd.

Caroline
23 outubro 2021

Op de site staat onder xxl burgers dat deze met steakhouse frites en salade worden geleverd. Niet erg duidelijk dat je dat dus apart moet aanklikken als menu. Gelukkig waren de hamburgers wel erg lekker. Maar graag uw aandacht hiervoor

Vincent
23 outubro 2021

We bestellen heel vaak bij jullie en dit keer was het echt niet goed,(normaal perfect) Er Zat bijna een halve ui op mijn Hamburger (ook hele grote dikke stukken) En de patat zat een hele nare nasmaak aan, mijn vrouw en ik hebben er de hele avond last van gehad ,

Francisca
17 outubro 2021

Super lekkere burger!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Raymond Schrave
17 outubro 2021

Op aanraden van onze zoon Milano penne met olijven en biefpuntjes besteld. Daarbij knoflook champignons. Hoewel de levering erg lang duurde was het eten prima op temperatuur. Het smaakte superlekker en de porties zijn royaal. We gaan zeker weer bestellen bij Milano!

Adrie de Boer
17 outubro 2021

Vaker burgermenu bij Milano besteld. Smaak ik super lekker, alleen de burger lauw, terwijl de frietjes wel lekker warm zijn. Dit beter op elkaar afstemmen

Sophy
14 outubro 2021

De spareribs waren droog en taai, de patat ongekruid. Helaas heb ik het weg gegooid.

Lydia
11 outubro 2021

Eten was lekker. Maar bezorging nier. Een uur te laat

J
3 outubro 2021
Fam. Montagne
3 outubro 2021

Weer op tijd bezorgd en was het eten heerlijk! Echt een aanrader.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Michael
2 outubro 2021

Rijst besteld, maar ik kreeg friet. Salade ontbrak. Ketchup zaten 'stukjes' in, was niet meer goed. Cola zero aangegeven, maar was regular (afijn, was gratis). Normaal ben ik zeer te spreken over Milano, maar wat er deze keer aan de hand was geen idee. Dit was echt ronduit slecht.

D
27 setembro 2021

Altijd top kwaliteit

T.T
24 setembro 2021

Top eten top service 👌🏼👌🏼

Gerrit
22 setembro 2021

Heerlijk weer gegeten voor herhaling vatbaar sjappo groetjes!!

René Alberts
16 setembro 2021

Erg lekker, genoten van het eten

Chen
14 setembro 2021
Albertine
8 setembro 2021

Snelle bezorging en heerlijke pasta!

A.
6 setembro 2021
Chendo
5 setembro 2021
Gerrit
3 setembro 2021

Heerlijk weer gegeten alles goed weer voor herhaling vatbaar sjappo groetjes!!

Was weer heerlijk vooral de lekkere sla én menu ook sjappo groetjes gerrit!!
26 agosto 2021
Monique
23 agosto 2021

Wederom heerlijk gegeten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Michel
20 agosto 2021
Jacoub
17 agosto 2021

top zoals altijd

J
15 agosto 2021
Wolter
12 agosto 2021

Tijd van bezorgen klopt en altijd warm. Heerlijk eten

-
11 agosto 2021

Het heeft zoals altijd weer heerlijk gesmaakt!

Michel Chamoun
7 agosto 2021
Janet
6 agosto 2021

op tijd bezorgen als er expliciet om gevraagd wordt

Steve
31 julho 2021

Very disappointed. Half the order was missing, no sauce, salad or pop delivered. The fries were soggy.

Michel
31 julho 2021
John Perik
30 julho 2021
Monique
24 julho 2021

Wederom heerlijk gegeten. Gerechten zijn goed warm en worden op afgesproken tijdstip bezorgd.

Brit Willemsen
23 julho 2021

Wij hebben de bestelling gekregen zonder het bestelde knoflook stokbrood waar we wel €5,00 voor hebben betaald. Tussen 19:00 en 19:30 uur 4 keer gebeld maar kreeg geen gehoor! Beetje frustrerend 😅

Pascal Wursten
22 julho 2021

Wat je er ook besteld, het is altijd top👍🏼

J. Perik
15 julho 2021

het eten was wederom voortreffelijk en werd ook weer precies op het gewenste tijdstip bezorgd

Richard
14 julho 2021

Was weer top! Heerlijk gegeten!

Monique
11 julho 2021

Heerlijke pasta’s met brood en kruidenboter. De gevraagde tijd bezorgd. Zeker een aanrader.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerrit 9
8 julho 2021

Altijd goed sjappo heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar zallige sla b.v.d.gerrit groetjes!!

Bernard
5 julho 2021

Erg lekker maar de ribs waren veel te zout De groente ook

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerard
27 junho 2021

Eten was perfect zoals altijd Alleen je krijgt een mailtje dat je bestelling op 18.20 komt dus ik dacht kan nog Ff douchen omdat ik van werk kwam Stonden ze er om 10 voor 6 al voor de deur

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kelly Naomi
27 junho 2021

Ik had weer de knoflook pasta met peper en garnalen. En garlic bread. Heb er weer enorm van genoten samen met mijn vriend. Als er 1 ding op de kaart is wat ik aanraad is t echt de aglio e olio.

EK
22 junho 2021

Kwaliteit zoals altijd prima en lekker op tijd bezorgd (half uurtje eerder dan het in eerste instantie aangekondigde uur)

Gerrit
18 junho 2021

Altijd goed sjappo de extra sla was ook weer zallig groetjes gerrit!!

Delano
10 junho 2021

Heerlijk eten zoals gewoonlijk!

Gerrit
10 junho 2021

Altijd goed sjappo groetjes gerrit!!

Edwin Mulder
1 junho 2021

Smaakvol, echt top kwaliteit

George
26 maio 2021
H.F
19 maio 2021

Altijd constante kwaliteit Goed.

gerrit
18 maio 2021

altijd lekker sjappo voor herhaaling vatbaar!!

gerrit
12 maio 2021

altijd goed heerlijk gegeten voor herhaaling vatbaar klasse sjappo groetjes gerrit!!

Gerrit
3 maio 2021

Altijd goed sjappo, voor herhaling vatbaar zallige sla en heerlijk kipfilet menu klasse!!

Tis
2 maio 2021

Perfect!

Bob
1 maio 2021

Het is en blijft fantastisch lekker!

Elly
30 abril 2021

Al meerdere keren verschillende producten besteld. Altijd van goede kwaliteit.

Gerrit
27 abril 2021

Heerlijk weer gegeten voor herhaling vatbaar zallige sla sjappo!!

Naomi
27 abril 2021

Lekker eten en optijd bezorgt

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Michel
26 abril 2021
Heetbrink
18 abril 2021

Was weer super geregeld en mooi op tijd geleverd en zeer vriendelijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerrit
14 abril 2021

Was weer heerlijk, voor herhaling vatbaar zallige sla ook sjappo!!

EA
13 abril 2021
Rein
12 abril 2021

Heerlijk gegeten, snelle bezorging en vriendelijk personeel. Pasta en Hawaï burger besteld, alles kwam goed heet aan en smaakte voortreffelijk. Wij gaan hier absoluut vaker bestellen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rl
11 abril 2021
Gerrit
7 abril 2021

Heerlijk weer gegeten voor herhaling vatbaar!!

Estella aktan
6 abril 2021
Richard
6 abril 2021

Eten is van prima kwaliteit. De bereiding was gister echter niet naar wens. Het vlees was te gaar (ossenhaas) en vooral de varkenshaas van de mixed grill was veel te droog. Voor de rest is dit normaal gesproken een van de beste bezorgrestaurants van Enschede!

G. Kaspers
6 abril 2021

Het eten was heerlijk Maar tot een 5 sterren te komen Is het fair om langer en vaker te bestellen Tot nu toe nog steeds tevreden Met vriendelijke groet Gea

Miranda Visscher
6 abril 2021

Erg lekkere burgers! Friet ook, salade iets minder maar zeker voor herhaling vatbaar! De burgers waren niet erg warm meer, de friet daarintegen wel. Maar goed het was ook erg koud buiten. Top! We gaan zeker vaker bestellen.

J.
4 abril 2021
Melissa
3 abril 2021

Vind jullie echt een geweldig restaurant! Het eten is altijd lekker en altijd heet!! Soms duurt de bezorging een uurtje maar jullie hebben het druk zat. Niks te klagen dankjulliewel!

Carla
1 abril 2021

Geweldig!

George
1 abril 2021
Gerrit
29 março 2021

Altijd goed voor herhaling vatbaar, zallige sla alles sjappo!!

Carla
29 março 2021

Geweldig ‼️

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J. Perik
28 março 2021
Kelly Naomi
28 março 2021

Het was weer lekker. Alleen zaten er dit keer geen pepers in en de Parmezaanse kaas die ik erbij had besteld en betaald dus zat er niet bij! Dat vind ik wel jammer.

Jeanny
22 março 2021

Super goed eten, heet en snel bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Carola
16 março 2021

Wow, de spaghetti carbonara was heerlijk De rest ook :)

Gerrit
10 março 2021

Heerlijk weer gegeten en was weer voor herhaling vatbaar zallige sla ook groetjes gerrit!!!!!

Gerrit
8 março 2021

Altijd goed sjappo !!!!

Elly
8 março 2021

Meerdere keren een bestelling ontvangen . (verschillende producten). Altijd van een constante goede kwaliteit.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

G. Hulshof
3 março 2021
Hoeksma
2 março 2021

Varkenshaas was super mals en nog goed warm bij aankomst. Ook de burger menu’s waren erg lekker en grote porties. Snelle bezorging echt top 👍🏼

Heetbrink
28 fevereiro 2021

Fantastische service en vriendelijke bezorger

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Milou
28 fevereiro 2021

Heerlijk eten voor een fijne prijs. Super snel bezorgd.

Marieke
28 fevereiro 2021

Voor het eerst besteld, aanrader, heerlijk gegeten. Sneller dan de verwachte levertijd. Hele vriendelijke bezorger. Ruime porties, goed heet ook. Ik ga zeker nog es bestellen, benieuwd naar de rest 😬

Michel
27 fevereiro 2021

Goede kwaliteit eten en ruime porties

Mike
27 fevereiro 2021

Heerlijk gegeten

Huisman
26 fevereiro 2021

Goed eten en altijd mooi optijd met eten brengen.

Gerrit
26 fevereiro 2021

Heerlijk weer gegeten voor herhaling vatbaar zallige sla b.v.d.gerrit!!!!

Kelly Naomi
26 fevereiro 2021

Heerlijk heb echt genoten van de Aglio e olio en de knoflook brood. Echt een aanrader. Heb er zelf nog Parmezaanse kaas bij besteld echt een goede finisher.

Rl
26 fevereiro 2021
Jkr
26 fevereiro 2021
Sher
21 fevereiro 2021
Erwin
20 fevereiro 2021

Levering van ZSM was al 47 minuten volgens mail. Maar uiteindelijk werd het nog 30 minuten later geleverd. Dus 77 minuten moeten wachten op eten. Kwaliteit van het eten was wel super (en) heerlijk

Van Riel
11 fevereiro 2021

Het eten was heerlijk en warm, alleen veel later dan aangegeven. Wel voor herhaling vatbaar!

Michael
10 fevereiro 2021

Het eten is prima verzorgd, zoals altijd. Maar ik vraag mij af of jullie de opmerking wel doorkrijgen via de eigen website. Ik heb nu ongeveer 5 keer via jullie website iets in het opmerkingenveld aangegeven: 0x goed gegaan. Maar van de 10 keer dat ik via thuisbezorgd heb besteld en daar iets in het opmerkingenveld heb aangegeven is het denk ik 9x goed gegaan...

Gerrit
10 fevereiro 2021

Blijf zeggen altijd goed, dus weer voor herhaling vatbaar!!

Anja
3 fevereiro 2021

Ik had de pasta special, iets minder pittig dan de vorige keer maar alsnog erg lekker en een behoorlijk grote portie.

Pril
1 fevereiro 2021

Super eten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marianne
29 janeiro 2021

Als altijd erg lekker! De beste pasta ever!

Raf
28 janeiro 2021
De Groot
28 janeiro 2021

Altijd Goed eten 👍

Kelly
25 janeiro 2021

Top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karel
23 janeiro 2021

Super eten en kwaliteit. Hellemaal de hamburgers.

Rl
23 janeiro 2021
Gerrit
22 janeiro 2021

Altijd goed, heerlijk eten en lekkere sla, sjappo!!

Terveer
19 janeiro 2021

Eten was lauw, steakfries waren klef/slap en de porties verschilden nog al in hoeveelheid. De bezorging was 25 minuten later dan aangevraagd was en bevestigd was.

Rl
18 janeiro 2021
Azin Karimzad Anzabi
18 janeiro 2021
Lisanne
18 janeiro 2021

Burgers waren prima, was alleen wel al erg afgekoeld.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wilfried
17 janeiro 2021

Heel goed, heerlijke salade en pasta spagetti agliolio topper en ook pasta Milano super goed heet 💯

Gerrit
9 janeiro 2021

Altijd goed sjappo sla heerlijk

Gerrit
6 janeiro 2021

Weer uitstekend voor herhaling vatbaar groetjes!!

Rl
5 janeiro 2021

Snelle bezorging lekker eten top👍🏽👍🏽

Laura
3 janeiro 2020

Weer ontzettend lekker gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bartje
1 janeiro 2020

Altijd top!

Rf
31 dezembro 2020
Ronald
28 dezembro 2020

Heerlijk gegeten, het eten was erg lekker. Wel hebben we iets langer op ons eten moeten wachten maar dit werd netjes gecompenseerd doormidden van een paar gratis drankjes tijdens het wachten. Wij gaan hier zeker vaker eten bestellen. Een echte aanrader.

Milan
27 dezembro 2020

Wij hadden een pasta gerecht en een burgermenu besteld. Het was ook gewoon tijdig klaar toen we een mailtje kregen dat de bestelling onderweg was. Toen de bestelling bijna 40 minuten onderweg was (20 minuten ritje op de fiets) waagde we maar een belletje. We kregen bevestiging dat het inderdaad al wel een tijdje was maar het was ook druk. Vingers gekruist voor wat er zeker zou volgen hebben we gewacht tot meer dan een uur voorbij was. Nog maar eens een belletje gewaagd en de restaurant medewerker zou uitreiken naar de bezorger die ons waarschijnlijk zou bellen voor wegwijzing. Van deze optie werd geen gebruik gemaakt maar na een uur en een kwartier op weg te zijn geweest hadden we wel het eten. Het enige jammere is dat het heel erg moeilijk is om eten zo lang warm te houden dus we mochten het zelf ook weer herwarmen in de oven wat natuurlijk ook nog wel even duurde. Ik durf niet te spreken over de originele kwaliteit hoe het smaakte maar ik ga er vanuit dat het niet de bedoeling is da

Petra
26 dezembro 2020

De bestelling was wel later dan gevraagd maar het eten was prima! De burger megagroot en erg lekker. Het lamsvlees, rijst, groenten heerlijk! Erg vriendelijke bezorger. Ondanks eerste punt (ivm 2e kerstdag, topdrukte) een erg goede eerste indruk.

Qwerfg
25 dezembro 2020

Heerlijk gegeten zelfs op kerst avond een snelle bezorging wat een top team!!

JTH
24 dezembro 2020

Het eten was wat vertraagd, wat op zich geen probleem was. Maar de hamburgers waren wel echt koud.. patat nog wel redelijk warm. Normaal gesproken is het altijd goed, dus heel jammer.

Arwen
19 dezembro 2020

Heerlijk gegeten! Echt restaurant kwaliteit. Grote porties, super smakelijk, echt de moeite en prijs waard!

Ramsey
17 dezembro 2020
Pascal
7 dezembro 2020

Super smaak! pasta carbonara gehad.

Jean Kluyskens
1 dezembro 2020

Super lekker!

Gerrit
26 novembro 2020

Altijd goed sjappo heerlijke sla!!

Hollink
22 novembro 2020

Onze familie bestelt allemaal regelmatig eten bij Milano en tot nu toe altijd tot volle tevredenheid. Tot vandaag. Het eten kwam een uur te laat, wat wij op zich niet erg vonden, als er maar eerlijk was gecommuniceerd. Er werd ons verteld dat er een incident was geweest met onze bezorger en dat de bestelling opnieuw gemaakt zou worden. Prima, maar toen we de bestelling kregen was alles koud. Toen we contact hierover hadden werd er gezegd dat het eten warm de deur uit was gegaan. Conclusie : onze klacht was niet terecht volgens hun.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Onbekend
22 novembro 2020
Rach
19 novembro 2020

Super lekkere burgers!

Julia
17 novembro 2020

Heerlijk gegeten en een snelle bezorging. Hier gaan wij vaker bestellen!

Juan Diego Moreira
14 novembro 2020